FOTOSHOOT - TELL ME MORE

FOTOGRAFIESTIJL

Mijn stijl is visual storytelling, verhalen vertellen met een foto. Ik hou niet van poseren, daarom staat plezier maken, spontaniteit en realiteit voorop tijdens de shoot.

LOCATIE

In overleg vinden we de perfecte plek! Het kan bij jullie thuis of op een mooie buitenlocatie.

Buiten is vaak een hele fijne plek. Hier kunnen de kindjes lekker spelen en is er voldoende licht.
Als je kind ontspannen is, ruimte voelt om zichzelf te mogen zijn en niet hoeft stil te zitten dan en krijg je prachtige natuurlijke foto's van hoe je kind en gezin écht is.

WERKWIJZE

Tijdens de shoot vind ik het belangrijk dat iedereen zit op zijn gemak voelt. Spelenderwijs geef ik aanwijzingen maar ik ga niet dirigeren, hierdoor is er ruimte voor spontaniteit en ontstaan er vanzelf mooie momenten.

Wat kan ik verwachten?

Na het boeken van een shoot neem ik contact met jullie op om een datum te prikken.

Vervolgens bespreken we samen een locatie en geef ik tips met betrekking tot styling. En dan is het tijd om te shooten en lekker los te laten en samen te zijn. Ik bewerk de foto's van de shoot en binnen 3 weken ontvangen jullie een linkje van een online galerij waarbij je zelf je favorieten kunt kiezen. Na selectie en eventueel bijbestellen ontvangen jullie een linkje zodat jullie de foto's op hoge resolutie kunnen downloaden. De bestelde foto's ontvangen jullie ook nog in een mooi mini harmonicaboekje.

Wanneer het beste boeken?

Een gezinsshoot is het hele jaar door te boeken. Ieder seizoen heeft zijn charme dus ook shooten op een buitenlocatie is eigenlijk altijd mogelijk.

Een zwangerschapsshoot kun je het beste op tijd boeken en plannen we in als je tussen de 30 en 35 weken zwanger bent.

Bij een newbornshoot reserveren we twee momenten 2 á 4 weken na de uitgerekende datum. Afhankelijk van de bevaldatum en hoe het met jullie gaat gaan we voor plan A of B.

INHOUD PAKKET

Inclusief

  • 1 - 1,5 uur fotografie thuis of op locatie
  • Zelf je favorieten kiezen in een online galerij
  • 15 foto's op hoge resolutie

(bijbestellen mogelijk €10.- per foto)

  • Harmonica album (mini-album 7x7cm )
  • Binnen 3 weken geleverd
  • 9% BTW


Exclusief

Reiskosten 10 km buiten Ospel (0,40 per km)


€249,-


ZWANGER

Hoera! Er is een kleintje op komst! Ineens gaat de tijd heel snel en groeit de baby in je buik razendsnel. Een bijzonder moment om vast te laten leggen.


€249,-

NEWBORN

Het klinkt cliché maar het is zo waar.. kleintjes worden ongelofelijk snel groot. De geur van je newborn, de piepkleine teentjes en vingertjes. Uit ervaring weet ik dat het ontzettend waardevol is om de tijd waarin ze nog zó klein zijn vast te leggen.


€249.-

GEZIN

Mijn stijl is visual storytelling photography, verhalen vertellen met een foto. Ik ben allergisch voor poseren, daarom staat plezier maken, spontaniteit en realiteit voorop tijdens de shoot.


€249,-

Yes!


IK WIL GRAAG BOEKEN!


Laat hier je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk

contact met jullie op om een datum te prikken.

Follow me on Instagram