NEWBORN

FOTOGRAFIESTIJL

Mijn stijl is visual storytelling, verhalen vertellen met een foto. Ik hou niet van poseren, daarom staat plezier maken, spontaniteit en realiteit voorop tijdens de shoot. Heerlijk knuffelen met je kleintje en qualitytime met je gezin.

LOCATIE

In overleg vinden we de perfecte plek! Het kan bij jullie thuis of op een mooie buiten locatie.

WERKWIJZE

Tijdens de shoot vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Spelenderwijs geef ik aanwijzingen, hierdoor is er ruimte voor spontaniteit en ontstaan er vanzelf mooie momenten.

Wat kan ik verwachten?

Na het boeken van een shoot neem ik contact met jullie op om een datum te prikken (liefst 2 á 3 weken na de uitgerekende datum).

Vervolgens bespreken we samen een locatie en geef ik tips met betrekking tot styling. En dan is het tijd om te shooten en lekker los te laten en samen te zijn. Ik bewerk de foto's van de shoot en binnen 3 / 4 weken ontvangen jullie een linkje van een online galerij waarbij je zelf je favorieten kunt kiezen. Na selectie en eventueel bijbestellen ontvangen jullie een linkje zodat jullie de foto's op hoge resolutie kunnen downloaden. De bestelde foto's ontvangen jullie ook nog in een mooi mini harmonicaboekje.

Wanneer het beste boeken?

Het liefst plan ik de shoot rond 2 á 3 weken na de uitgerekende datum. Dan slapen de kleintjes nog relatief veel en hebben ze nog weinig last van baby acné.
Hoe eerder je boekt, hoe meer kans er is dat we rond die weken kunnen plannen.

INHOUD PAKKET

Inclusief

  • 1,5 uur fotografie thuis of op locatie
  • Zelf je favorieten kiezen in een online galerij
  • 15 foto's op hoge resolutie
  • Harmonica album (mini-album 7x7cm )
  • Binnen 3/4 weken geleverd
  • 9% BTW


Exclusief

Reiskosten 10 km buiten Ospel (0,40 per km)

Bijbestelling foto's (€10,- per foto of €200,- voor volledige galerij)


€275,-


Yes!


IK WIL GRAAG BOEKEN!


Laat hier je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk

contact met jullie op om een datum te prikken.

Follow me on Instagram